Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

2η εργασία και πάλι.............

Συνάδελφοι καλησπέρα,

καταρχήν αναρωτιέμαι γιατί ο επιμορφωτής μας εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος στα απανωτά μηνύματα που κάποιοι από εμάς του έστειλαν σχετικά με τις εργασίες μας.
Όπως σας έγραψα και στο email που σας έστειλα, πιστεύω ότι θα πρέπει να δοθεί μια παράταση γενικά για όλες τις εργασίες που έχουμε να πραγματοποιήσουμε, όπως άλλωστε ακούμε να έχει γίνει σε άλλα κέντρα επιμόρφωσης.
Ο χρονικός χωρισμός στην υποβολή των δύο εργασιών δεν νομίζω ότι έχει νόημα γιατί, σύμφωνα με τα γραφόμενα της Μαρίας, στο κέντρο επιμόρφωσης για το οποίο μας έγραψε παράταση δόθηκε ουσιαστικά μόνο για τις εργασίες της ενότητας Β (συγκρότηση ομάδας) και όχι για αυτές της ενότητας Α (να φτιάξουμε ένα σχέδιο μαθήματος, να το εφαρμόσουμε και να το αξιολογήσουμε), η οποία (ενότητα Α) θεωρώ ότι έχει και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις για την ολοκλήρωσή της।
Συμφωνώ, βέβαια, με τον Κώστα στο να στείλουμε είτε email είτε sms με τα ονόματα όλων εμάς που ζητάμε παράταση στον κ Πολάτογλου।

Επίσης, έχω την ίδια απορία με αυτή την οποία τόνισε εξαρχής η Έφη: Οι οδηγίες είναι ή όχι οι ίδιες για όλους τους επιμορφούμενους;